Göngyölegkezelés

Mi az a göngyöleg?

Minden olyan tároló egység, amelyben a saját gyártású termékeinket (szóda és víz) forgalmazzuk. Ilyenek például: szódás üveg, vizes kanna, rekesz…

Teljes lista: https://rajosszikviz.hu/termekek/

Hogyan lesz göngyölegem?

Magánszemély partnereink esetében a történet a következő módon működik: Rendszeres megrendelés esetén, az első szállításkor meg kell vásárolni a göngyöleget. A további cserék alkalmával már csak a szóda fizetendő.

Céges partnereinkkel, rendszeres megrendelés esetén szerződést kötünk. Ebben rögzítjük a kaució értékét.

Alkalmi megrendelés esetén, a kiszállításkor kauciót kérünk, ami a rendezvény befejezte és a göngyöleg visszajutása után, teljes mértékben visszajár.

Minek vigyem vissza a göngyöleget, ha már nem kell nekem?

Amennyiben már nincs szükséged a göngyölegre, hozd el üzemeink egyikébe. Mi a göngyöleg állapotától függően vagy visszaállítjuk azt a termelési körbe, vagy eljuttatjuk a megfelelő szelekítv hulladékgyűjtőbe.

Kapok érte pénzt, ha visszaviszem a göngyöleget?

Amennyiben nem tudod bizonylattal igazolni, hogy megvetted a göngyöleget, úgy nem áll módunkban pénzt visszafizetni. Ám ha belegondolsz, ebben az esetben is megéri visszahoznod a nálad lévő göngyöleget, hiszen így az nem kerül általad kidobásra. Mi pedig lehet, hogy újra tudjuk hasznosítani. Ezzel is óvhatod a környezetet.

Amennyiben megvetted és ezt igazolni tudod bizonylattal is, úgy a vételi ár 50 százalékát visszafizetjük részedre. Sajnos használat közben a göngyöleg állapota romlik, ezzel nekünk is számolnunk kell.

Tegyél jót a környezeteddel!

–   Élj a lehetőséggel, hogy újratölthető vizes palackokból fogyassz.

–   Ne hagyd, hogy a sok műanyag elkallódjon.

–   Ha találsz göngyöleget, amire nincs szükséged, hozd el üzemeink egyikébe.