Rólunk

Cégünk 1997-ben alakult családi vállalkozásként. Az azóta folytatott lelkiismeretes munka és folyamatos fejlesztések eredményeként mára 26 főt foglalkoztató kisvállalat lettünk.

Tíz teherautóval Komárom-Esztergom megye, Budapest és a Pest megyei agglomeráció területén szállítunk. Alaptevékenységünk a szikvízkészítés és az egyre népszerűbb ballonos víz palackozás, a hozzá tartozó vízadagolók üzemeltetése. Büszkén mondhatjuk, hogy termékünk, a SZIKVÍZ – ismertebb nevén szódavíz – HUNGARIKUM!

Termékeinkkel ELÉRHETŐ ÁRON kínálunk megoldást munkahelyek, vendéglátók, rendezvények, háztartások védőital és gasztronómiai ellátására. Vizünk és szikvizünk megfelel a legkorszerűbb táplálkozás-tudományi előírásoknak. Nincs benne adalékanyag, tartósítószer és színezék, klór- és csíramentes. Nem hízlal és korlátozásmentesen fogyasztható. Az Európiai Uniós előírásoknak megfelelően HACCP rendszer szerint termelünk, mely a termelési és higiéniai követelmények mellett vizünk tisztaságát is garantálja.

Termelésünk Esztergomban, újonnan épített üzemünkben történik. Autóink innen indulnak és munkájukat elvégezvén, ide térnek vissza. A megnövekedett budapesti igények kielégítésére a fővárosban is megnyílt termelőüzemünk. Az itt működő Vízbolt biztosítja a kulturált szikvíz eladás mellett autóink utántöltését is.